Mix the sugar and CPT together, then add 150 gr of milk.
Bring the rest of the milk to a boil and pour 1/3 on top of the CPT mix.
Strain everything back into the sauce pan and bring it back to a boil, cook it forat least 1min.
Spread at thin as possible onto a clean tray to cool down as fast as possible.
Fruit Filling
Pipe the Topfil into silicon mould and freeze
Whipped cream
Whip the cream to a soft peak and dip the buildup base tart into it.
Velvet spray
Melt the cocoa butter and incorporate the milk chocolate.
Spray on top of the frozen tart.
Descubre
Recetas relacionadas
Seleccionar paquete
Añadido a la cesta
Producto Añadido a tu cesta
Bienvenido a Puratos
Nuestro sitio web utiliza cookies.
Utilizamos cookies para proporcionarle la mejor experiencia en nuestro sitio web, para reconocer las visitas y preferencias repetidas, así como para medir y analizar el tráfico. Para obtener más información sobre las cookies, incluido cómo deshabilitarlas, consulte nuestra política de cookies. Al hacer clic en "Acepto todas las cookies", usted acepta el uso de todas las cookies.