Mix all the ingredients except the Smoobees for 2 minutes on low speed and 2 minutes on medium speed with a flat beater. Mix the smoobees for 1 minute on slow speed, Pipe 110 gr of the batter in a muffin cup, sprinkel some Smoobees on top of the muffin. Bake for approximately 35 minutes at 170°C.
2. Meringue
Heat the egg white with the sugar au bain-marie at 50°C. Whip it till you receive a smooth fluffy texture. Pipe a dot of the meringue on the muffin and burn with a burner.
Descubre
Recetas relacionadas
Seleccionar paquete
Añadido a la cesta
Producto Añadido a tu cesta
Bienvenido a Puratos
Nuestro sitio web utiliza cookies.
Utilizamos cookies para proporcionarle la mejor experiencia en nuestro sitio web, para reconocer las visitas y preferencias repetidas, así como para medir y analizar el tráfico. Para obtener más información sobre las cookies, incluido cómo deshabilitarlas, consulte nuestra política de cookies. Al hacer clic en "Acepto todas las cookies", usted acepta el uso de todas las cookies.